Curhat Hostingan

Curhat Hostingan

Olaa semuanye, gimane kabarnye ?. Maapin aye ye. Aye udah libur ngepost beberapa hari kemaren, biasa.. Eksperimen ame ni hostingan baru & optimisasi website. Asal elu tau ye, aye ini sebenernya agak pusing ni. Kaga tau kenape ni wordpress pake plugin biasa aje respon time nye masyaallah lama bener, masuk admin panel aje bisa nyampe 40 detik, padahal belom ngedownload content, masih request html doang. Aye kaga ngerti dah ape aye nyang salah ato hostinganye. Sebelumnye sih aye kaga ada masalah ye hosting diluar. Cuman kan aye nargetin visitor orang indo nih. Jadi aye pakelah hosting indo, biar lebih cepet aje gitu.

Saat ini akun aye lagi dicek ame support nye. mudah mudahan aje bisa normal lagi ye. Kalo misalnye bagi bagi resource ye masa ampe segitunye, kecuali emang ada nyang bikin website leech. Baru dah resource kemakan semuanye. Kata supportnye bilang, kalo networknye lagi penuh. Katanye sih udah normal lagi, tapi buktinye aye kaga bisa ngakses ni website. Alhasil aye cari cari hosting yang laen, padahal ni hosting aye udah orderin 3 bulan, haduh…

Updated 27/2/2015
Setelah ni post aye pending, aye nemu lagi hostingan, cuman kali ini aye nanya dulu bisa direfund kaga, ternyata kaga. Jadi aye order aje 1 bulan bakal nyoba ni hostingan. Alhasil aye pindah ke hostingan baru ame setting setting selaga macem. Alhamdulillah lancar, respon time nye aman aja, dibawah 3 detik.

Aye kapok akh hosting disono lagi. Pusing. Mungkin kalo hosting disono mesti order nyang VPS kayaknye..

Udeh akh, Sorry kalo bahasa aye kaga jelas ato gimane.

Related Posts
Comments ( 2 )
  1. haidar
    June 27, 2016 at 4:15 am
    Reply

    bang, rekomen hosting dong yang lumayan bagus dan harganya gaterlalu mahal, ato ga yang sekarang lagi ente pake

    • Ari Pratama
      Ari Pratama
      July 28, 2016 at 3:46 am

      Cloudkilat bagus juga kok, bisa dicostumize ram nya, tapi pake parallel panel, bukan cpanel.

Leave a reply

Dimohon untuk tidak memasukkan live link (http,www) kedalam kolom komentar, jika ingin memasukkan domain anda, cukup isi namadomain dan tld nya, tanpa http dan www. Terimakasih ^^